Makelaardij Veldhoven

Wilt u uw huis verkopen in Veldhoven? Of wilt u een woning kopen? In beide gevallen bent u bij ons aan het juiste adres.

Henri Kox Makelaardij Veldhoven kent de woningmarkt door en door. Wij begeleiden u graag in het gehele aan- en verkoopproces van uw huis of appartement. Daarnaast kunt u gerust ons kantoor bezoeken of bellen voor advies bij een vrijblijvende waardebepaling, taxatie en verhuur. Onze makelaars staan voor u klaar!

Tijdens het gehele verkoopproces begeleiden wij u uitstekend bij zo’n intensief en belangrijk proces. Wij bieden u een zeer persoonlijke aanpak en informeren u voortdurend over de voortgang van de verkoop van uw huis. Ook maken wij gebruik van innovatieve technologieën zoals een professionele fotograaf die een 3D virtual tour maakt. Door het inzetten van onze eigen kanalen voor de verkoop wordt ons bereik groter. En hoe meer bereik hoe groter de meerwaarde van uw woning. De verkoop van uw woning bij Henri Kox Makelaardij Veldhoven neerleggen heeft nog meer voordelen. Wij beschikken namelijk over een groot huurdersbestand die allemaal potentiële kopers zijn. Van taxeren tot het regelen van bezichtigingen tot de overdracht van de woning bij de notaris. En dat voor een aantrekkelijk tarief van 1,25% courtage op de verkoopprijs.

 

Makelaardij Veldhoven: Gratis waardebepaling

Er zijn verschillende redenen waarom u graag wilt weten wat uw huis waard is. Een van de meest voor de hand liggende redenen is wellicht een mogelijke verhuizing. Als u verhuisplannen heeft en benieuwd bent naar de mogelijke verkoopprijs van uw huis, kunt u bij ons een vrijblijvende en gratis waardebepaling aanvragen. Op die manier krijgt u antwoord op deze vraag.

 

Het verschil tussen een waardebepaling en een taxatie

Een waardebepaling is een schatting van de prijs van uw huis door een makelaar, gebaseerd op zijn expertise en kennis van de woningmarkt in Veldhoven. Dit is informeler en minder gedetailleerd dan het opstellen van een officieel taxatierapport. Een gratis waardebepaling wordt gebruikt om een vraagprijs te bepalen bij het verkopen van uw woning.

Hoe komt een waardebepaling tot stand?

  • Locatie van uw woning
  • Uw woonoppervlak
  • Uw perceeloppervlak
  • Het bouwjaar van uw woning
  • Het afwerkingsniveau van uw woning
  • De verkoopprijzen van woningen bij u in de buurt

Een taxatie daarentegen is een officiële beoordeling van de waarde van uw huis, uitgevoerd door een gecertificeerde taxateur. Dit wordt meestal gebruikt voor financieringsdoeleinden of bij de aankoop of verkoop van een woning. Een taxatierapport is gedetailleerder en voldoet aan specifieke eisen en standaarden.

 

Bezichtigingen, onderhandelingen en opstellen verkoopakte

Wanneer er interesse is van potentiële kopers, plannen wij bezichtigingen in. We nemen hiervoor ruim de tijd en tonen interesse, zodat kopers een goed gevoel krijgen bij de woning. Naast onze expertise in bouwtechnische aspecten en marktwaarde, maken we het verschil door te luisteren naar de wensen van de geïnteresseerde kopers en daarop in te spelen.

Indien er overeenstemming is bereikt tussen beide partijen, volgt het schriftelijk bewijs van verkoop. Dit wordt vastgelegd bij een notaris. Wij stellen het koopcontract op en kunnen u in contact brengen met notarissen waarmee wij samenwerken. Van begin tot eind begeleiden wij u bij het verkoopproces.

 

Makelaardij Veldhoven: Presentatie

Bij Henri Kox Makelaardij Veldhoven begrijpen we dat de eerste indruk cruciaal is. Daarom is het essentieel om uw huis of appartement perfect te presenteren. We werken graag samen met een professionele vastgoedfotograaf om ervoor te zorgen dat uw woning optimaal wordt gepresenteerd. Dit doen we altijd in overleg met u.

Onze vastgoedfotograaf is bekwaam in het presenteren van uw huis op de best mogelijke manier. Potentiële kopers baseren vaak hun beslissing om uw huis te bezichtigen op basis van de foto’s. Daarom is een goede woningpresentatie van onschatbare waarde.

Voorafgaand aan de komst van de fotograaf kunt u zelf al enkele voorbereidingen treffen:

  1. Zorg ervoor dat uw woning er opgeruimd uitziet voor een betere presentatie.
  2. Verwijder persoonlijke spullen, zoals portretten en foto’s, om de ruimte neutraal te maken.
  3. Minimaliseer het aantal items dat op zicht ligt, bijvoorbeeld tandenborstels in de badkamer of kleine apparaten in de keuken, om meer ruimte te creëren.
  4. Repareer eventuele (kleine) beschadigingen om een verzorgde uitstraling te garanderen.
  5. Zorg voor goede verlichting in huis om de ruimtes optimaal te laten zien.
  6. Denk ook aan de buitenkant van uw woning, aangezien er ook foto’s van het exterieur worden gemaakt. Zorg daarom ook daar voor een nette uitstraling.

 

 

Kom in contact

Heb je vragen over ons aanbod? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Of vul het contactformulier in, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Translate