Omschrijving

Op een gewilde woonlocatie midden in het centrum van Eindhoven gelegen hoogwaardig afgewerkt hoek-appartement met royale living, 3 slaapkamers, moderne halfopen keuken, recente vernieuwde badkamer en sanitair, dakterras, eigen parkeerplaats en berging.
Ligging appartement:

Gesitueerd op ideale centrum locatie, met de Jumbo, sportscholen, uitgaansgebieden, het winkelcentrum Heuvel Galerie en de gezellige Kleine Berg en Wilhelminaplein op loopafstand. Het appartement is gesitueerd in het appartementencomplex “De Vorst” en maakt onderdeel uit van het Regentenkwartier.

Indeling appartement:

Begane grond:
Entree met intercom, videofoon, brievenbussen en toegang tot de bergingen. In de hal bevindt zich de lift en trappenhuis.

8e etage:
Per lift bereikt u de centrale corridor, met de toegang van het appartement en tevens de meterkast gesitueerd zijn.

Entree appartement:
Via de voordeur bereikt u de ruime hal welke is voorzien van een videofoon. Aan de hal grenzen de bergkast met daarin de unit voor de stadsverwarming, moderne toiletruimte, garderobe, bergruimte, badkamer, 3 slaapkamers en de woonkamer met aangrenzende keuken.

Woonkamer:
Vanuit de hal bereikt u de riante en lichte living, welke zich kenmerkt door bijzonder veel lichtinval vanwege de raampartijen aan 3 kanten van het appartement. De woonkamer is voorzien van een industriële gecoate gips egaline gietvloer (doorgelegd door het hele appartement m.u.v. toilet en badkamer) en melkglas taatsdeur welke in verbinding staat met de hal.

Dakterras:
Vanuit de woonkamer heeft u middels openslaande deuren toegang tot het dakterras (ca. 11m2) welke is gesitueerd op het oosten. Het dakterras biedt de nodige privacy en is voorzien van houten vlonders en een kleine maar praktische berging.

Keuken:
Direct verbonden met de woonkamer bevindt zich de moderne halfopen keuken in hoogglans wit. De keuken is opgesteld in L-vorm en is voorzien van een Bora inductie kookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem, koel/vriescombinatie, vaatwasser, combi-oven (Siemens), een brede verzonken spoelbak en een Keramisch werkblad. De keuken is eveneens voorzien van ledverlichting boven het werkgedeelte, alsmede voldoende brede- en diepe lades, alsmede kastruimte.

Bergruimte:
Vanuit de hal is de ruime inpandige bergruimte te bereiken. Deze is voorzien van een opstelplaats voor een wasmachine- en droger gesitueerd, WTW-unit, meterkast, alarminstallatie en melkglas taatsdeur.
Vanuit de hal bereikt u eveneens de 3 slaapkamers, badkamer en de separate toiletruimte.

Slaapkamers:
Slaapkamer 1 is gesitueerd aan de voorzijde van het appartement (westzijde) en is voorzien van UTP aansluitpunten en melkglas taatsdeur.

Slaapkamer 2 is eveneens gesitueerd aan de voorzijde van het appartement (westzijde) en voorzien van een melkglas taatsdeur.

Slaapkamer 3 is eveneens gesitueerd aan de voorzijde van het appartement en is voorzien van UTP aansluitpunten en melkglas taatsdeur.

Badkamer:
De moderne en recent vernieuwde badkamer is geheel betegeld en voorzien van een stucwerk plafond met opbouwspots. Verder voorzien van een wastafel met bijpassend meubel, inloopdouche, ligbad, toilet, inbouwverlichting, radiator en een melkglas taatsdeur.

Toiletruimte:
Het separate toilet is recent vernieuwd en voorzien van fonteintje, een hangend closet en melkglas taatsdeur.

Berging:
Op de begane grond bevindt zich de berging (ca. 4m2). Deze is makkelijk bereikbaar.

Parkeerkelder:
In de afgesloten parkeerkelder is een eigen vaste parkeerplaats gelegen.

Kenmerken:

• Hoogwaardig afgewerkt 4-kamer appartement welke is gelegen op een zeer gewilde en centrale woonlocatie in het Regentenkwartier midden in het centrum van Eindhoven;
• Het appartement is recent voorzien van een nieuwe badkamer en sanitair.
• Energielabel A. Volledig geïsoleerd en voorzien van een WTW-unit, kunststof kozijnen met draai- kiep ramen en HR++ glas;
• Hoogwaardige afwerking middels doorgelegde gecoate gips egaline gietvloer- melkglas taatsdeuren;
• Centrale verwarming middels stadsverwarming (Eigendom);
• Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats en berging;
• VVE kosten appartement + parkeerplaats ca. € 342,47 per maand;
• Aanvaarding geheel in overleg.

Overige informatie:
• De Vereniging van Eigenaren welke professioneel wordt beheerd is actief en financieel gezond. De maandelijkse bijdragen zijn € voor het appartement, alsmede € voor de parkeergarage. Vele kosten zijn inbegrepen waaronder o.a. verzekeringen, schoonmaakkosten, onderhoud ventilatiesysteem en reserveringen voor groot onderhoud. U heeft nergens omkijken naar!
• Dit hoogwaardig gebouwd complex voldoet volledig aan de hedendaagse wooneisen en is derhalve uiteraard volledig geïsoleerd. Kozijnen zijn in hoogwaardig kunststof uitgevoerd (met draai/kiep systeem) voorzien van dubbel glas en jaloezieën. Het geheel is energiezuinig middels energiezuinige stadsverwarmingen en een warmte terugwin systeem.

Algemene informatie:
• De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in de meetuitkomst niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
• De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. De informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheden, onjuistheden of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan., Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

  • Woonoppervlakte: 139 m2
  • Slaapkamers: 3 kamers
  • Bouwjaar: 2003
Meer lezen

Kom in contact

Heb je vragen over ons aanbod? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Of vul het contactformulier in, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Translate