Verkoopmakelaar Veldhoven

NVM gecertificeerd

Ben je op zoek naar een verkoopmakelaar in Veldhoven? Henri Kox Makelaardij is dé expert op de woningmarkt in deze regio. We bieden volledige begeleiding bij de verkoop van jouw huis of appartement. Kom gerust langs of bel ons voor advies, een vrijblijvende waardebepaling, taxatie of verhuur. Onze makelaars zijn er om je te helpen!

Meest verkopende makelaar in Veldhoven!

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Veldhoven? In de link hieronder ontdek je welke makelaar de meeste woningen verkoopt in Veldhoven. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Henri Kox Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Veldhoven, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Veldhoven. https://juistemakelaar.nl/makelaars/noord-brabant/veldhoven/

Deskundig, servicegericht en betrouwbaar!

Het makelaarsvak is prachtig, omdat het draait om de perfecte balans tussen persoonlijke betrokkenheid, betrouwbaarheid, ervaring en deskundigheid. Bij ons staat het menselijke aspect centraal. Sinds 2003 begeleiden wij onze klanten op een toegankelijke en deskundige wijze naar hun droomhuis. Henri Kox Makelaardij is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een full-service kantoor, gespecialiseerd in verkoop en aankoop, huur en verhuur en taxaties. We blijven vernieuwen om altijd de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

foto2 Verkoopmakelaar Veldhoven

Wat een super service!

"Helder verhaal. No nonsense makelaar. Helpt je op alle vlakken. Prettig om mee te werken."

Antoine

Veldhoven

WIL JE WETEN WAT JE HUIS WAARD IS?

Er zijn verschillende redenen waarom je graag zou willen weten wat je huis waard is. Vooral als je overweegt te verhuizen, is dit cruciale informatie. Ben je benieuwd naar de mogelijke verkoopprijs van jouw huis? Vraag dan bij ons een vrijblijvende en gratis waardebepaling aan. Je krijgt gegarandeerd antwoord op die vraag.

VERKOOPMAKELAAR VELDHOVEN: WAARDEBEPALING

Als verkoopmakelaar in Veldhoven baseren we de waarde van jouw woning op diverse variabelen. Zelfs woningen in dezelfde buurt kunnen aanzienlijk verschillen in prijs. Specifiek investeringen in energiebesparende maatregelen, zoals zonnepanelen of een warmtepomp, kunnen de waarde van een woning aanzienlijk verhogen. Bij onze waardebepalingen in de makelaardij onderbouwen we altijd grondig onze bevindingen.

 

Neem contact met ons op

Belangrijke factoren die de waarde beïnvloeden

  • Locatie van jouw woning
  • Jouw woonoppervlak
  • Jouw perceeloppervlak
  • Het afwerkingsniveau van jouw woning
  • De verkooprijzen van woningen bij jou in de buurt

Verkoopmakelaar Veldhoven: Jouw woning Online

We zorgen ervoor dat je woning online verschijnt zodra de (digitale) brochure klaar is. Jouw huis of appartement wordt prominent gepresenteerd op platforms zoals Funda.nl, Jaap.nl, en natuurlijk op onze  Facebookpagina en Instagram-account. Hier vind je jouw ideale doelgroep: mensen die actief op zoek zijn naar woningen in de regio van Veldhoven.

Met ons uitgebreide scala aan communicatiekanalen en onze sterke aanwezigheid op sociale media, vergroten we de zichtbaarheid van jouw woning aanzienlijk. Een van de vele voordelen van samenwerken met Henri kox Makelaardij: wij zijn jouw betrouwbare NVM verkoopmakelaar in Veldhoven!

Verkoopmakelaar Veldhoven: Bezichtiging, onderhandelingen en verkoopakte

We plannen bezichtigingen met geïnteresseerde kopers en nemen ruim de tijd om hen rond te leiden. Onze focus ligt niet alleen op onze kennis van de bouwtechnische staat en de marktwaarde, maar vooral op het begrijpen en beantwoorden van de wensen van potentiële kopers.

Zodra beide partijen tot een akkoord komen, volgt de formele bevestiging van de verkoop bij een notaris. Wij stellen het koopcontract op en kunnen je in contact brengen met notarissen uit ons netwerk. Gedurende het hele proces staan we je bij, van begin tot eind.

Meer dan 2000 woningen verkocht sinds 2003!

UNIEKE WONINGPRESENTATIE MET 3D MODEL & EIGEN WEBSITE

3D PRESENTATIE

Wij laten standaard een 3D presentatie maken van jouw woning zodat een potentiële koper vanuit zijn luie stoel de woning kan bezichtigen.

Het 3D model biedt verschillende mogelijkheden om een vastgoedobject te verkennen. Het bovenaanzicht geeft een overzicht van de indeling en afmetingen van de woning. Het poppenhuis model laat de verschillende verdiepingen en ruimtes zien, zodat je een goed beeld krijgt van de interne structuur. Dit kan een realistisch gevoel geven alsof je daadwerkelijk in de woning aanwezig bent, wat erg handig kan zijn voor potentiële kopers of huurders die geen fysieke bezichtiging kunnen doen of willen.

Tevens kunnen we met het 3D model direct de woning inmeten en plattegronden hiervan maken. https://zien24.nl/3d-model/

EIGEN WEBSITE

Als je bij ons je huis verkoopt krijgt je een eigen individuele woningwebsite met een unieke domeinnaam. Deze website zal fungeren als digitale brochure en dossier voor jouw specifiek object. De website zal een uitgebreide en exclusieve presentatie bieden, waarin alle relevante informatie over het object te vinden is, zoals documentatie, buurtinformatie, reisafstanden, leefomgeving en zon- en schaduwinformatie.

Het doel van deze individuele woningwebsites is om de focus volledig te leggen op het desbetreffende object, zodat potentiële kopers of geïnteresseerden alle benodigde informatie op één plek kunnen vinden. Met een eigen domeinnaam, gebaseerd op de straatnaam en huisnummer, wordt elke woningwebsite uniek en gemakkelijk te onthouden.

Enkele voorbereidingen voordat de fotograaf arriveert:

  • Een opgeruimde woning oogt natuurlijk prachtiger
  • Zorg voor voldoende en goede belichting in de ruimtes
  • Verwijder persoonlijke items zoals portretten en foto's.
  • Herstel eventuele kleine beschadigingen indien mogelijk
  • Zorg ook buiten voor een nette uitstraling

De #1 makelaar van Veldhoven

Tijdens het gehele verkoopproces begeleiden wij je intensief en zorgvuldig. We bieden een persoonlijke aanpak en houden je constant op de hoogte van de voortgang van de verkoop van jouw huis. Innovatieve technologieën, zoals een professionele fotograaf die een 3D virtuele tour maakt, worden ingezet om jouw woning optimaal te presenteren.

Tijdens een waardebepaling geeft een van onze makelaars een inschatting van de waarde van jouw woning. Dit is handig als je overweegt om je huis te verkopen! In dat geval geven we ook advies over een passende vraagprijs en verkoopstrategie, helemaal gratis en vrijblijvend.

Het profiel van de potentiële koper wordt geanalyseerd om gerichte marketingstrategieën toe te passen. Ons mediapakket omvat diverse kanalen en middelen om jouw woning effectief te promoten en de juiste doelgroep te bereiken.

Met expertise wordt een hoogwaardig presentatiepakket samengesteld, gericht op de perfecte presentatie op social media en Funda, om precies de juiste doelgroep te bereiken.

We hanteren een strak schema voor bezichtigingen om jouw tijdsbesteding te minimaliseren. Bovendien sturen we elke kijker een enquête om feedback te verzamelen.

We zorgen voor alle benodigde documentatie, waaronder vragenlijsten, inventarislijsten en de koopakte. Zo nemen we jou al het papierwerk uit handen en word je volledig ontzorgd.
Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Het honorarium voor onze diensten bedraagt 1,25% van de koopsom. Daarnaast rekenen we een vast bedrag van €595 voor presentatiekosten. Hierbij inbegrepen zijn onderhandelingen, een virtuele tour, video-opnames, professionele foto's en een op maat gemaakte reclamecampagne. We streven ernaar om een uitgebreide service te bieden om uw verkoopproces soepel en effectief te laten verlopen.

Het bepalen van de juiste prijs voor een woning is een complex proces waarbij verschillende factoren in overweging moeten worden genomen. Een te lage prijs levert misschien een verlies op terwijl een te hoge prijs ervoor zorgt dat de woning te lang op de markt blijft. Laat één van onze experts langs komen om de reële verkoopprijs van jouw woning te bepalen. Wij zijn aangesloten bij het NRVT en NWWI.

Hoewel de vraag naar woningen hoog is en het aanbod beperkt, blijft een correcte vraagprijs cruciaal voor succes. Het vragen van te veel kan resulteren in een gebrek aan bezichtigingen. Wij staan klaar om je te ondersteunen bij het bepalen van een nauwkeurige prijs die de beste kansen biedt."

We kunnen dit proces snel in gang zetten, vaak al binnen 2 weken, inclusief het verzorgen van foto's, video's en de presentatie. Als je de woning op een later moment wilt verkopen, passen we ons verkoopschema daarop aan.

De kosten voor beide worden gedragen door de koper, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over extra uitgaven. De keuze van de notaris wordt bepaald door de koper.

Voor de verkoop van woningen geldt een vereiste van schriftelijke overeenkomsten, wat inhoudt dat contracten moeten worden ondertekend. Na ondertekening gelden nog 3 wettelijke bedenkdagen. Vervolgens kan er nog een voorbehoud gelden voor financiering of bouwkundige keuring.
Waar kunnen we je mee helpen?

Openingstijden

Maandag
09:00 tot 17:30 uur
Dinsdag
09:00 tot 17:30 uur
Woensdag
09:00 tot 17:30 uur
Donderdag
09:00 tot 17:30 uur
Vrijdag
09:00 tot 17:30 uur
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Kom in contact

Heb je vragen over ons aanbod? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Of vul het contactformulier in, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Translate