VERHUURMAKELAAR VELDHOVEN

Expat georiënteerd

Als verhuurmakelaar in Veldhoven begrijpen we de groeiende vraag naar huizen en appartementen die geschikt zijn voor expats. In de dynamische omgeving van Veldhoven, een ware broedplaats voor innovatie, design en technologie, is er een constante stroom van internationale professionals en studenten die de hightechsector verrijken. Bij Henri Kox Makelaardij zijn we trots op ons netwerk van internationale bedrijven zoals ASML, Bosch, Philips, de NAVO en de High Tech Campus, evenals samenwerkingen met relocation agencies. Door onze nauwe banden met deze organisaties minimaliseren we leegstand en streven we naar een optimaal rendement voor jou als verhuurder.

foto2 Verhuurmakelaar Veldhoven

Ik zou deze makelaar aanbevelen.

"Een compliment voor het hele kantoor van Henri Kox Makelaardij snel en adequaat handelen heeft geleid tot een snelle verhuur van betreffend appartement En een goede nazorg van alle bijkomende zaken"

Funda Reviewer

Veldhoven

JOUW WONING VERHUREN IN VELDHOVEN?

Henri Kox Makelaardij staat voor een volledige begeleiding van A tot Z. Met ons kun je rekenen op zorgvuldig gescreende en betrouwbare huurders. Als ervaren verhuurmakelaar in Veldhoven nemen wij alle zorgen uit handen. Ons track record in de regio Veldhoven is lang en als NVM-lid bieden wij betrouwbaarheid en integriteit.

VERHUURMAKELAAR VELDHOVEN - HENRI KOX MAKELAARDIJ

Henri Kox Makelaardij biedt jou de geruststelling van een betrouwbare huurder volgens Wwft normen, gecombineerd met professionele dienstverlening. Met de voortdurende dynamiek van de Veldhovense markt in gedachten, zijn we actief op sociale media en expat platforms om optimaal in te spelen op de behoeften van zowel huurders als verhuurders.

ONS TEAM

Wij zijn gespecialiseerd in:

  • Verhuur van woningen aan expats
  • Begeleiding van A tot Z bij het verhuurproces
  • Zorgvuldige screening van huurders
  • Professionele dienstverlening met focus op betrouwbaarheid
  • Actieve aanwezigheid op platforms om beste match te vinden

WAAROM EEN VERHUURMAKELAAR IN VELDHOVEN?

Als verhuurder verlang je naar gemoedsrust. Administratieve rompslomp en het naleven van wet- en regelgeving zijn niet jouw prioriteit. Gelukkig kan een verhuurmakelaar je hierin volledig ontlasten. Henri Kox Makelaardij, als ervaren verhuurmakelaar in Veldhoven, beschikt over alle benodigde kennis omtrent regels en wettelijke wijzigingen met betrekking tot woningverhuur. Door ons in te schakelen bespaar je jezelf niet alleen tijd en moeite, maar wij zorgen er ook voor dat de verhuur van jouw huis zonder enige zorg verloopt. Met ons kun je met een gerust hart je vastgoedbezittingen beheren.

SNEL&BETROUWBAAR VERHUREN MET VERHUURMAKELAAR IN VELDHOVEN

Wij hanteren een brede aanpak om de verhuur van jouw huis, studio of appartement snel te realiseren. Henri Kox Makelaardij plaatst advertenties voor jouw woning op verschillende platforms, zoals Facebook en gerenommeerde websites zoals Pararius, Funda, Expatrentals en Huurwoningen.nl. Hiermee bereiken we een uitgebreid publiek, zowel nationaal als internationaal. Of het nu gaat om Nederlandse huurders of internationale expats, wij zorgen ervoor dat jouw woning op grote schaal wordt gezien. Bij elke bemiddeling voeren wij een Wwft-check uit (Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme) voor potentiële huurders. Door middel van deze check kunnen we de identiteit van de huurder verifiëren en controleren of er sprake is van betalingsachterstanden, witwaspraktijken of financiële risico’s die verband houden met faillissementen. Door het naleven van deze richtlijnen biedt Henri Kox Makelaardij een extra laag van zekerheid en bescherming voor verhuurders, wat resulteert in een veiliger en betrouwbaarder verhuurproces.

Meer dan 2000 woningen verkocht sinds 2003!

VERHUURMAKELAAR VELDHOVEN: VERHUURCOURTAGE

Onze verhuurcourtage is transparant en concurrerend. We streven ernaar om onze tarieven zo laag mogelijk te houden, terwijl we toch hoogwaardige diensten leveren. Bij Henri Kox Makelaardij betaal je een eerlijke vergoeding voor onze professionele service, zonder verborgen kosten. We geloven in een rechtvaardige prijsstelling die onze klanten waar voor hun geld biedt.

Kies voor zekerheid

  • Ervaring in het verhuren aan expats in Veldhoven
  • Gedegen juridisch advies en professionele huurcontracten
  • Mogelijkheid tot volledige ontzorging door middel van beheer

De #1 verhuurmakelaar van Veldhoven

Het verhuren van jouw woning met behulp van een verhuurmakelaar minimaliseert risico's en biedt tal van voordelen. Henri Kox Makelaardij kan je helpen om de beste huurprijs voor jouw woning te verkrijgen, aangezien zij goed op de hoogte zijn van de huidige marktsituatie en wet- en regelgeving met betrekking tot woningverhuur.

Bij ons kun je eenvoudig een gratis huurprijsindicatie aanvragen. Laat ons weten welke woning je wilt verhuren en wij zorgen voor een nauwkeurige schatting van de huurprijs. Vul ons online formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende afspraak. Tijdens deze afspraak bespreken we jouw specifieke situatie en beantwoorden we al je vragen over het verhuren van jouw woning. Waar wacht je nog op? Vraag nu jouw gratis huurprijsindicatie aan.

Bij ons wordt alles strak gepland, zodat zowel jij als je potentiële huurder zo min mogelijk tijd kwijt zijn. We streven ernaar om bezichtigingen en andere afspraken efficiënt te organiseren, zodat het proces soepel verloopt. Bovendien houden we je regelmatig op de hoogte door je te voorzien van feedback van huurkandidaten. Op deze manier blijf je goed geïnformeerd en betrokken bij het verhuurproces.

Bij ons stellen we een juridisch getoetst huurcontract op, gebaseerd op het laatste model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ). Dit contract voldoet aan alle wettelijke vereisten en is zorgvuldig opgesteld om zowel de belangen van de verhuurder als de huurder te beschermen. Door gebruik te maken van het ROZ-model kunnen we een duidelijk en rechtsgeldig contract bieden dat alle noodzakelijke bepalingen en voorwaarden bevat. Op deze manier garanderen we een transparant en veilig verhuurproces.

Voor bijvoorbeeld gesplitste woningen is het essentieel om een vergunning aan te vragen bij de gemeente. Dit is nodig om te voldoen aan de wettelijke eisen en om de legaliteit van de verhuur te waarborgen. Daarnaast is het cruciaal om te zorgen voor brandveiligheid in de woning. Dit omvat onder andere het installeren van rookmelders en nooduitgangen. Het naleven van deze brandveiligheidsvoorschriften is van groot belang om de veiligheid van huurders en om te voldoen aan de wettelijke vereisten.

Als je een appartement koopt en van plan bent om het te verhuren, heb je toestemming nodig van de Vereniging van Eigenaren (VvE). De VvE heeft vaak regels en voorschriften opgesteld met betrekking tot verhuur, die moeten worden nageleefd door alle eigenaren binnen het gebouw. Voordat je begint met verhuren, is het daarom belangrijk om de statuten en het huishoudelijk reglement van de VvE te raadplegen om te controleren welke regels er gelden met betrekking tot verhuur.

Veelgestelde vragen

Onze verhuurcourtage bedraagt 75% van de bruto huurprijs, exclusief BTW. Onze uitgebreide diensten omvatten onder andere het presenteren van jouw woning, het organiseren en begeleiden van bezichtigingen, het screenen van potentiële huurders, het opstellen van een juridisch getoetst huurcontract, en het begeleiden van zowel de in- als uitcheck van huurders. Ook nemen we het incasseren van de huur en de borg voor onze rekening. Bij meerdere panden hanteren we aangepaste tarieven.

We zullen de huurwaarde van je woning bepalen aan de hand van verschillende factoren, waaronder vergelijkbare referentiepanden in de buurt en een gedegen opname van de woning zelf. Op basis hiervan kunnen we een realistische inschatting maken van de huurprijs die je voor jouw woning kunt vragen. Deze waardebepaling is geheel vrijblijvend en biedt je waardevolle inzichten om een goed geïnformeerde beslissing te kunnen nemen over de verhuur van je woning.

Met onze efficiënte werkwijze en uitgebreide ervaring kunnen we het verhuurproces snel in gang zetten. Binnen slechts 2 dagen kunnen we jouw woning volledig gereed hebben voor verhuur. Dit omvat het opstellen van een beschrijving van de woning, het maken van foto's, en het plaatsen van de advertentie op gerenommeerde platforms zoals Pararius en Funda. Daarnaast kunnen we ook een advertentie op Facebook plaatsen om een groter publiek te bereiken.

Als NVM-makelaar zorgt Henri Kox Makelaardij ervoor dat het verhuurproces op een wettelijk conforme manier verloopt. Een belangrijk onderdeel van dit proces is het uitvoeren van een Wwft-check (Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme) voor potentiële huurders. Door middel van deze check kunnen we de identiteit van de huurder verifiëren en controleren of er sprake is van betalingsachterstanden, witwaspraktijken of financiële risico's.

Gemiddeld duurt het ongeveer 2 weken voordat een woning bij ons verhuurd is, mits deze zich in goede staat bevindt en de huurprijs marktconform is. Het is essentieel dat de woning goed onderhouden is en voldoet aan de verwachtingen van potentiële huurders. Daarnaast is het belangrijk dat de huurprijs in lijn is met de markt.

Door als verhuurmakelaar contact te onderhouden met makelaars die actief zijn in de Expat branche, vergroot Henri Kox Makelaardij aanzienlijk de kans om expats en internationale huurders te bereiken die op zoek zijn naar huisvesting in Veldhoven. Dit biedt een waardevolle mogelijkheid om jouw woning te presenteren aan een specifiek publiek met unieke behoeften en eisen. Daarnaast plaatsen we jouw huurwoning op alle belangrijke internetplatforms.

Openingstijden

Maandag
09:00 tot 17:30 uur
Dinsdag
09:00 tot 17:30 uur
Woensdag
09:00 tot 17:30 uur
Donderdag
09:00 tot 17:30 uur
Vrijdag
09:00 tot 17:30 uur
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Kom in contact

Heb je vragen over ons aanbod? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Of vul het contactformulier in, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Translate